Slider va

Slider va

 

Sala Gandia va

Sala Gandia va

 

Sala Gandía

Per conéixer la història de Sala Gandía, S.L. és necessari tornar a l’any 1973, any de fundació de l’empresa Sala Hermanos, S.L., dedicada a la venda de fruita i hortalissa.

En 1987, un dels 4 germans, Francisco, decideix emprendre el seu camí tot sol fundant la seua propia companyia amb l’objectiu de donar eixida a la seua collita.

En 1991, Inmaculada Gandía, la seua dona, entra a formar part de l’empresa formant allò que hui és Sala Gandía, S.L. Inmaculada va assumir les tasques administratives mentre Francisco es dedicava a la tasca comercial.

En l’any 2000 I després de dos anys d’enfermetat mor Francisco Sala I el seu fill Álvaro, actual gerent, assumeix les funcions de gerencia i comercials.

Sala Gandía és una empresa forta que ha sabut possicionar-se en el mercat dels cítrics i actualment exporta les seues marques d’excel·lent qualitat per tota Europa. El seu equip humà segueix treballant de forma tradicional per fer-nos arribar a la taula les taronges de sempre en unes condicions immillorables.

Distribució

Distribució

 

Sala Gandía és sinònim de qualitat i saber fer. Prova d’això és l’expansió internacional que ha sabut començar i mantindre al llarg de les últimes decades.

Els nostres cítrics i fruits es distribueixen per diferents mercats europeus a França, Bèlgica, Païssos Baixos, Italia i Espanya, complint amb les exigències de calibre, qualitat i sabor de cadascun dels nostres clients.

plano_distribucion

Qualitat

Qualitat

 

GLOBALG.A.P. és un organisme privat que estableix normes voluntaries a través de les quals es poden certificar productes agrícoles (incloent aqüicultura) a tot arreu del món.

La norma GLOBALG.A.P. va ser dissenyada principalment per a brindar confiança al consumidor sobre la manera que es duu a terme la producció agropecuària: minimitzant l’impacte perjudicial de l’explotació en el medi ambient, reduint l’ús d’insums químics i assegurant una conducta responsable en la salut i seguretat dels treballadors, com també en el benestar dels animals.

GLOBALG.A.P. oficia de manual pràctic per a Bones Pràctiques Agrícoles (BPA) en qualsevol part del món. És una associació de productors agrícoles i minoristes, en condicions d’igualtat, que desitgen establir normes eficaces de certificació i procediments.

Marques

Marques

 

marca_nanou
CLAUDINE copy
marca_darta

Productes

Productes

 

calendar_val

Patrocini

Patrocini

 

SALA GANDIA, S.L.
C/ Marjaletes, 24
46760 Tavernes de la Valldigna
Valencia · España

[+34] 96 282 20 82
[+34] 96 283 77 53

Ponte en contacto con nosotros

> Nom(*)
> E-mail (*)
> Missatge